Вебінари ISEKI-Food Association

ISEKI-Food Association пропонує безкоштовний доступ до колекції минулих вебінарівз відеозаписами.

Теми вебінарів включають:

  • Нові тенденції в розробці харчових продуктів
  • Біоконсервування харчових продуктів: механізми та застосування
  • Маркетингові стратегії – важливість маркування і довіри в ланцюзі поставок
  • Пакувальна техніка та консервування продуктів
  • Сучасні моделі і структури підприємництва
  • Інноваційні стратегії в харчовій промисловості: інструменти реалізації
  • Нанотехнології в харчовій промисловості і сільському господарстві
  • Контроль алергенів в харчовій промисловості

Повний список:https://www.isekifood.net/webinars/past

Інформація надана відділом міжнародних грантів та договорів ЦМС,

за детальною інформацією звертайтесь за тел.: 712-15-21.