ISEKI-Food Association пропонує безкоштовний доступ до колекції минулих вебінарівз відеозаписами.
Теми вебінарів включають:
- Нові тенденції в розробці харчових продуктів
- Біоконсервування харчових продуктів: механізми та застосування
- Маркетингові стратегії – важливість маркування і довіри в ланцюзі поставок
- Пакувальна техніка та консервування продуктів
- Сучасні моделі і структури підприємництва
- Інноваційні стратегії в харчовій промисловості: інструменти реалізації
- Нанотехнології в харчовій промисловості і сільському господарстві
- Контроль алергенів в харчовій промисловості
Повний список:https://www.iseki–food.net/webinars/past
Інформація надана відділом міжнародних грантів та договорів ЦМС,
за детальною інформацією звертайтесь за тел.: 712-15-21.